Get Adobe Flash player
Galéria véletlenkép
generacio-7_resize_2
Eseménynaptár
Június  2024
H K S C P S V
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Szavazás

Miről olvasna szívesen?

  • Szexualitás (25%, 8 válasz)
  • Életmód (22%, 7 válasz)
  • Ifjúsági programok (19%, 6 válasz)
  • Fogyókúra (13%, 4 válasz)
  • Drogprevenció (13%, 4 válasz)
  • Civil hírek (9%, 3 válasz)
  • Dohányzás (0%, 0 válasz)

Válaszadók összesen: 14

Betöltés ... Betöltés ...

Mi-Ért Necafe Ifjúsági klub

2008. április 11.-én alakult meg a Mi-Ért Necafe Ifjúsági klubunk. Jelenleg a Szandaszőlősi Művelődési házban vagyunk megtalálhatóak, minden pénteken 17-19-ig tartjuk a foglalkozásokat.

Foglalkozásaink személyiségfejlesztésre (önismeret erősítésére, konfliktuskezelésre), drogprevencióra megfelelő értékek átadásával, környezettudatos magatartásra nevelésre és sok-sok játékra, vidámságra, őszinte beszélgetésekre épülnek.

Célunk hasznos és fejlesztő, szabadidős tevékenység felkínálása, beszélgetés, közösségi élmény nyújtása a fiatalok számára. Ifjúsági közösségünk karácsonykor több alkalommal fellépett ünnepi rendezvényeken. Az ünnepi műsor betanulása szintén az ifjúsági klub keretein belül történt. Életvezetési tanácsadás keretében segítő beszélgetéseket tartottunk igény szerint a hozzánk forduló gyermekeknek és szüleiknek. Részt vettünk a városi ifjúsági flashmob akciókon és a városi rendezvényeken. A hozzánk járó fiatalokat és családjaikat évente több alkalommal segítjük adományosztással.

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ movie=”ifiklub.swf” width=”400″ height=”300″ targetclass=”flashmovie”]

Get Adobe Flash player

[/kml_flashembed]

Mi-Ért Necafe Ifjúsági Klub 2

Szervezetünk 3 éve működtet ifjúsági klubbot. Az ifjúsági klub ötlete azzal a céllal született meg, hogy a szabadidejüket közterületen töltő fiatalok olyan alternatív lehetőséghez juthassanak, ami találkozóhelyként funkcionálhat számukra, ahol szervezetten, felügyelet mellett, hasznosan tölthessék el idejüket.

A klub a nehéz infrastrukturális körülmények miatt 2008. és 2010. között több helyen is működött. A klub működésének sikere az lehet, hogy a fiatalok a klub vezetőkhöz személyesen is kötődtek.

Célcsoportunk: a Szolnokon élő  fiatalok

Az új koncepciónk lényege az, hogy minél több fiatallal vegyük fel a kapcsolatot, annak érdekében, hogy egy bizalmon alapuló felnőtt kapcsolatot biztosítsunk  számukra.

Információkkal, tanácsadásokkal segítjük a fiatalok eligazodását számukra nyitott lehetőségek között. A klubon belüli szolgáltatásokkal elősegíti egy megtartó közösség létrejöttét.

A mentori szolgálata segítségével feltérképezi és segíti a fiatalok boldogulását a felnőtté válás folyamatában, valamint a veszélyeztető körülmények között élő fiatalok számára ártalomcsökkentő, valamint megelőző szerepet játszik.

8 hozzászólás “Mi-Ért Necafe Ifjúsági Klub”

Hozzászólás

Megszakítás