Get Adobe Flash player
Galéria véletlenkép
tanusitvany-atadas_34
Eseménynaptár
április  2024
H K S C P S V
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Szavazás

Miről olvasna szívesen?

 • Szexualitás (25%, 8 válasz)
 • Életmód (22%, 7 válasz)
 • Ifjúsági programok (19%, 6 válasz)
 • Fogyókúra (13%, 4 válasz)
 • Drogprevenció (13%, 4 válasz)
 • Civil hírek (9%, 3 válasz)
 • Dohányzás (0%, 0 válasz)

Válaszadók összesen: 14

Betöltés ... Betöltés ...

14 hozzászólás “Szexualitás”

 • Karin:

  Sokszor van szexuális álmom. A múltkor olyan valakivel volt, akire sose gondoltam úgy addig. Ez normális?

 • Kedves Karin!
  Az álmok szoros kapcsolatban állnak az álmodó személy aznapi tevékenységével. Tehát, lehet, hogy azzal a valakivel, akivel álmodtál, pont aznap találkoztál, vagy mondott egy olyan dolgot, ami valami miatt hatással volt rád.
  De a szex az álomban gyakran biológiai kielégületlenség jele is lehet. De ha többet akarsz megtudni álmaidról javaslom keresd fel a http://www.almok.hu/.

 • Zsani:

  Azt szeretném kérdezni,hogy ha antibiotikumot szedek a mandulagyulladásomra,akkor a fogamzásgátló tablettát ne is szedjem,mert úgy sem véd?

 • Marcsi:

  Kedves Zsani!
  Nagyon jó,hogy gondoltál a kérdésre.Ez máris nagyon felelősségteljes gondolkodásra vall.A helyzet az,hogy az Antibiotikumok erős gyógyszerek,valóban gyengítik,felfüggeszthetik a fogamzásgátló tbl.-k hatását.Viszont a megoldás nem a gyógyszer szedésének(fogamzásgátló)abbahagyása,hanem a mellette(egyidejűleg) és antibiotikum szedése után más módszerrel is történő védekezés.Itt gondolok főleg a gumi óvszerre,vagy a kémiai hatású hüvelybe helyezhető fogamzásgátlókra,de inkább a gumi óvszerre szavaznék.A fogamzásgátlót azért nem szabd abbahagyni,mert akkor a hormonbejutás megszakad és a szervezeted,nem érti,mi történt,összekeveredik a hormonháztartásod.Megjön a mensesed,nem a ciklusnak megfelelően,nem fogod tudni,mikor kezd el a következő levéllel.A megoldás tehát:szedjed tovább a fogamzásgátlót és mellette alkalmazd a fent leírtakat.Az antibiotikum szedését követően,a következő levél fogamzásgátló tabletta szedését még kísérje a megerősített védekezés.

 • Jéna:

  Sziasztok!
  Sokat gondolkodom azon, hogy hogyan tudnám feldobni a szexuális életünket a barátommal! Kezd uncsi lenni, hogy mindig ugyanúgy. Néha úgy érzem, már nem szeret, nem kíván. Máskor meg olyan kedves. Érzem, hogy megváltozott. Már néha teljesen kétségbe esek. Tudom, hogy most nagy a nyomás rajta a vizsgák miatt, de kezdek félni attól, hogy elhagy. Eddig a szex, olyan jól működött. Talán még ezzel megmenthető lenne a kapcsolatunk.

  • Kedves Jéna!
   Sok mindenről írtál. Bizonytalannak tűnsz a kapcsolatotokat illetően. Mindenképp javasolnék egy nagy beszélgetést arról, hogy is vagytok ti egymással. Kinek mi a fontos ebben a kapcsolatban, mit jelent neki a másik. Ha ezt tisztáztátok, és még mindig fel akarod dobni a szexuális életeteket akkor, próbálkozz szexis fehérneműkkel, romantikus hangulattal. Kérdezd meg ő, hogy szeretné. Mond el, te mire vágysz, neked, hogy jó.

 • Márk:

  A barátnőm cigizik, én meg nem. Amikor csókolózunk, olyan büdös a szája meg a lehelete. Nem merem neki mondani, de közben mégis zavar. Azt mondják a haverok, olyan jó csaj, ezt el kell viselni, meg hogy szokjak én is rá és akkor nem fog zavarni. Szerintetek is?

 • Marcsi:

  Szervusz Márk! Húú Márk,remélem nem vagyok túl későn a válaszommal,de remélem még nem szoktál rá….te is. Végre egy srác,aki nem dohányzik,és nem is kívánkozik neki, a cigizés,először is minden elismerésem a tiéd!Gratulálok,hogy ilyen nézeteket vallasz.Azt gondolom,hogy egy ilyen gondolkodású srácnak,akit zavar a cigis lehelet,bizonyára nem lenne nehéz a barátnőjét jobb belátásra téríteni. Egyébként meg,azt is gondolom,hogy ha annyira komoly a kapcsolat,akkor ez egy igazán jó téma lehetne,hogy téged,zavar a cigi és a barátnőd,ha fontos vagy neki,lehet,hogy le is tudná tenni a cigit.Nagyon káros, a lányokra meg különösen,úgy talán Pont ez a dolgod,hogy meg mond neki.Ez lehet a kapcsolatotok első szakító próbája.

 • Fuxi:

  Sziasztok!

  Imádom a barátnőmet, nagyon szeretném, hogy jó legyen neki, de Ő csak úgy akarja. Én meg úgy rögtön elmegyek. Így igazán egyikünk se elégül ki. Önzőnek nevez, pedig én úgy gondolom, hogy inkább vele van a baj. Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, de már kerülöm a szexet, mert akkor minden rendben van. Mit csináljak????

  • Szia Fuxi! Köszönöm az őszinteséged. Sok mindent írtál. Úgy gondolom, nem kellene kerülnötök ezt a fontos témát. Le kell ülni, beszélgetni őszintén. Mond el neki, hogy a szexualitás nemcsak a közösülésből áll, hanem az egymás testének felfedezéséből, ami mindkettőtöknek örömet okozna. Nézzetek meg együtt szexuális felvilágosító filmeket. Csak ezt tartom járható útnak, és ha elsőre nem érsz el nála semmit, akkor újra és újra ülj le vele beszélgetni, ha szeret, ha fontos vagy számára célt fogsz érni. A gyorsaságra pedig csak azt tudom mondani, hogy tudod, minden a fejben dől el. Nem írom azt, hogy közben gondolj más dolgokra, de akár azt is írhatnám. Türelem, odafigyelés, összehangolódás ez kell egy harmonikus szexuális élethez. Sok sikert kívánok neked!

 • Babi:

  Úgy félek, hogy terhes vagyok! Mit csináljak?

  • Szia Babi!

   A terhességnek több jele is lehet:
   -kimerültség, fáradtság
   -fejfájás
   -gyakori vizelés
   -egyes ételek kívánása
   -undor egyes ételektől
   -szagérzékenység
   -szédülés
   -hányinger, reggeli rosszullét
   -megduzzadt érzékeny mellek
   -hátfájás
   -emésztőrendszer működése megváltozik
   -a hüvelyváladék mennyisége nő
   -magasabb testhőmérséklet és pulzus szám
   -menstruáció késése
   -hangulatváltozás

   A terhes tesztek is elég jó eredménnyel kimutatják a terhességet. De a legbiztosabb megoldás és mindenképp javasolt, azonnal egy nőgyógyász felkeresése, mert ha nem védekeztetek megfelelően a nőgyógyász tud esemény utáni tablettát felírni, amit 72 órán belül az “esemény” után be kell venned..

Hozzászólás

Megszakítás