Get Adobe Flash player
Galéria véletlenkép
generacio-7_resize_3
Eseménynaptár
December  2023
H K S C P S V
   
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Szavazás

Miről olvasna szívesen?

  • Szexualitás (25%, 8 válasz)
  • Életmód (22%, 7 válasz)
  • Ifjúsági programok (19%, 6 válasz)
  • Fogyókúra (13%, 4 válasz)
  • Drogprevenció (13%, 4 válasz)
  • Civil hírek (9%, 3 válasz)
  • Dohányzás (0%, 0 válasz)

Válaszadók összesen: 14

Betöltés ... Betöltés ...

Minden kapcsolatban megesik, hogy kissé langyosnak, kevésbé szenvedélyesnek érezzük, mint a kezdet kezdetén. Ezek apróbb bökkenők, amelyeket meg kell oldani! Apró trükkökkel lehet ellene tenni, újra visszahozni a régi szenvedélyt.

Töltsetek időt kettesben!
Ez nagyon egyszerűen hangzik, pedig nem is olyan értelemszerű. Mert ugye a mindennapok pörgése, az állandó programok, egészen odáig juttathatnak két embert, hogy szinte nem is töltenek időt kettecskén. Pedig ez nélkülözhetetlen. Legyen minden héten egy olyan estétek legalább, amikor nem hívtok vendégeket, ti sem mentek sehova, mindenki elteszi a tanulnivalóját, vagy éppen a munkáját, és csak egymásra koncentráltok. Ilyenkor lehet akár beszélgetni, közösen főzni, vagy éppen szeretkezni, teljesen mindegy, a lényeg, hogy csak egymásra koncentráljatok, és kicsit úgy próbáljátok megélni a közös 2-3 órát, mint egy randit. Készüljetek rá, és ne csak egy rutin legyen az életetekben!

Változtass a külsődön!
Ne arra gondolj, hogy azért kell megújítanod magad, mert a szerelmednek már nem tetszel! Azért tedd meg ezt, hogy te jól érezd magad a bőrödben, és mert a változás felpezsdítheti az érzelmeiteket. Törvényszerű, hogy egy idő után a szerelem hőfoka kissé lejjebb esik, tudományosan bizonyított ugyanis, hogy fizikailag sem képes az ember évtizedekig ugyanúgy lángolni. Ám hidd el, egy új frizura, új ruhák, mind újra felkorbácsolhatják a vágyat, a szenvedélyt. Ez nem csak az ágyban fog változásokat hozni, hanem a mindennapi hangulatotokban is.

Lepjétek meg egymást!
Apróságokkal, és nem is feltétlenül van szükség kézzel fogható ajándékokra. Sokkal inkább gondolunk itt gesztusokra. Este mielőtt hazaérnél hívd fel párodat, hogy találkozzatok inkább a közeli parkban, ahol sétálhattok egyet. Vagy még napközben kezd el bombázni sms-ekkel, amikben akár kicsit pajzán gondolatokat is beleírhatsz. Mire hazaér teremts romantikus hangulatot, persze csak annyira, amennyire ő képes ezeket értékelni (ha a pasid utálja a csöpögést, akkor nem túl előnyös, ha teli szórod a lakást szívecskékkel).

www.hotdog.hu

Hozzászólás

Megszakítás