Get Adobe Flash player
Galéria véletlenkép
kozossegert-dij-laszlo-marianna-5
Eseménynaptár
április  2024
H K S C P S V
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Szavazás

Miről olvasna szívesen?

  • Szexualitás (25%, 8 válasz)
  • Életmód (22%, 7 válasz)
  • Ifjúsági programok (19%, 6 válasz)
  • Fogyókúra (13%, 4 válasz)
  • Drogprevenció (13%, 4 válasz)
  • Civil hírek (9%, 3 válasz)
  • Dohányzás (0%, 0 válasz)

Válaszadók összesen: 14

Betöltés ... Betöltés ...

Működésünk során törekszünk a kombinált, valamint az anyag-és energia-takarékos irodatechnikai készülékek alkalmazására. Ennek megfelelően az irodai gépek működésénél az energiafogyasztás fontos szempont lesz, és vizsgálni fogjuk a berendezés anyagösszetételét, és stand-by üzemmód szempontjait is.  

Az energia-és vízfelhasználás csökkentése: törekszünk arra, hogy az éves energia-és vízfelhasználását folyamatosan csökkentsük. Ennek megfelelően ösztönzzük a projekt felhasználókat a környezettudatos magatartás betartására. Lehetőségeinkhez mérten olyan eszközöket alkalmazunk, amelyek energia-és víztakarékosak.  

Hulladékgazdálkodás: törekszünk a hasznosításra átadott hulladék mennyiségének növelésére, illetve az összes keletkezett hulladék mennyiségének csökkentésére. A szakmai megvalósítás területén lehetőséget biztosítunk a szelektív hulladékgyűjtésre és ösztönzzük a projekt felhasználókat, hogy ennek szabályait betartsák. Ennek érdekében papír-és hulladék-kímélő adatkezelési technológiákat preferálunk.  

A környezetvédelmi szempontból előnyösebb termékek beszerzését előnyben részesítjük. A megvalósítás épületében és környezetében a kulturált, tiszta környezet fenntartását segítjük.  

Vállaljuk, hogy a projekteink által érintett területen a védett természeti és kulturális értékeket megőrizzük, a fennálló vagy a beruházás során keletkezett esetleges környezeti kárt és az esélyegyenlőség szempontjából jogszabályba ütköző nem-megfelelőséget legkésőbb a projekt megvalósítása során megszüntetjük.

Hozzászólások lezárva.

Megszakítás